PEDAGÓGUSAINK

                                

 

  Judit néni - intézményvezető, a Mackó Kuckó "anyukája"

 

Szabó Judit vagyok. 1974. április 25-én születtem Debrecenben. 1992-ben költöztem Budapestre, majd 2008-ban Budapestről Dunakeszire.

Egész eddigi életemben tanultam és nem tervezem másként a továbbiakban sem. 

Színészként végeztem, majd tanítói szakra jelentkeztem, marketinget hallgattam és mára felsőfokú végzettségű csecsemő- és kisgyermeknevelőnek is nevezhetem magam. 

Utolsó szakdolgozatomat "A drámajáték szerepe a hátrányos helyzetű gyermekek társadalmi integrációjában" témából írtam. Nagy küldetésnek tartom ennek megvalósítását, hiszen ez a pont az, ahol az én látszólag két teljesen különböző életem találkozik.

 

Férjemmel - Juhász Illéssel - 3 leányzó teszi cseppet sem unalmassá életünket: Janka 23, Johanna 21, Eszter 12 éves.

Eredeti végzettségem szerint színésznő vagyok, a mai napig aktívan játszom és szinkronizálok.

2008-ban létrehoztam a Harlequin Zsúrszolgálatot, ahol  - több színészkollégámmal - meseelőadásokat, bohócműsorokat, Mikulás-műsort készítünk.

2011-ben indítottam útjára a MACKÓ KUCKÓT, legkisebb "gyermekemet".  Sok-sok törődésre van szüksége, de nagyon szépen fejlődik, büszke vagyok rá.

Célom, hogy az általam vezetett intézmény olyan hely legyen, ahová a hozzánk beiratkozott gyerekeken túl mindenki találhat kedvére való programot, minőségi foglalkozást. Ahol segíthetünk annak, aki problémával fordul hozzánk, de szívesen látunk mindenkit, aki csak elfoglaltságot keres gyermekének, ahol biztosítjuk a tőlünk megszokott minőségű napközbeni ellátást, ahol  jókedvűen telik az idő! 

 

  Timi néni

Katalin Tímea vagyok.  1981. július 12-én születtem Tapolcán, van egy öcsém. Szüleim a közelmúltban Fóton építkeztek, ezért amikor a párom is Fóton kapott munkát, felkerekedtünk és 2009-ben az egész család Dunakeszire költözött.

Mivel én ekkor még javában otthon voltam Márkkal, a kisfiunkkal,  cseppet sem foglalkoztatott a gondolat, hogy vajon találok-e majd munkát itt valamelyik óvodában.

Azonban gyorsan telt az idő és már szívesen dolgoztam volna...  Úgy alakult, hogy a szerencse is mellém állt: Márk az óvodában éppen abba a csoportba került, ahová Judit kislánya, Eszter járt, így néhány beszélgetés után hamar eldőlt, hogy továbbra is gyermekek között tölthetem napjaimat.

Örülök, hogy bábáskodhattam a Mackó Kuckó világra jövetelénél és az első perctől részese lehetek a Mackó Kuckóba járó gyerekek mindennapjainak.

Csoportomban nem telhet el nap móka és kacagás nélkül, nagyon sokat beszélgetünk és viccelődünk a gyerekekkel és sok-sok kézműveskedés tölti be napjainkat.

Az elmúlt években tovább fejlesztettem tudásomat, pedagógiai és gyógypedagógiai asszisztens képesítést is szereztem.

Sokszor mondogatjuk és nevetünk azon, hogy én 30 évre szerződtem, nos, ha rajtam múlik, ez valóban így is lesz! Szeretettel várok mindenkit!

 

  Andi néni

Kovácsné Kocsis Andrea vagyok. 1982. február 19-én születtem Budapesten.

Van egy kisfiam és egy kislányom.

Mindig is gyerekekkel akartam foglalkozni, hivatásomnak tartom ezt a szép szakmát.

Célom az, hogy a kisgyermekek aktívan, tevékenyen, jókedvűen töltsék az időt, amíg szüleiktől távol vannak, ennek érdekében sokat mondókázunk, énekelünk és játékos tornával mozgatom át őket, hiszen az egészséges életre nevelést sosem lehet elég korán kezdeni.

Ezeken kívül becsempészem a szabad játékba a kreativitásukat, a gondolkodást, finommotorikát fejlesztő játékokat is. (Gyurmázás, festés, rajzolás, ragasztás, képekről, évszakokról, ünnepekről mesélés).

A legfontosabb számomra az, hogy a gyerekeket szeretettel, elfogadó környezettel vegyük körül, így ők is szívesen jönnek majd bölcsibe és szüleik is bizalommal hozzák őket hozzánk.

Kisfiam autista, ezért a gyógypedagógia irányába is elindultam. Tudásomat folyamatosan bővítem.

A gyermekek jelentik nekem a jövőt, amiért érdemes dolgozni, élni.

 

Anett néni

Feltöltés folyamatban!

 

  Erika néni

Feltöltés folyamatban!

 

   Zsuzsi néni

Feltöltés folyamatban!

 

Menüdoboz
Naptár