ÉTKEZÉS

 

               A gyermekeink tányérjába kerülő ételekről röviden:

 

Asztalunkra a Junior Zrt. gyermekétkeztetést és közétkeztetést ellátó cég készíti az ebédet.

A Junior Vendéglátó Zrt.  fontosnak tartja, hogy nem használnak levesporokat, különféle tartósítószereket, felesleges adalékanyagokat.

Az ételeket rögtön elkészítés után egy sokkoló fagyasztóba teszik, hogy minőségét minél tovább megőrizhesse és az újramelegítés után is egészséges és finom ebédet ehessenek a gyerekek.

A Junior Vendéglátó Zrt. a saját konyháin lefőzött ételeit a Repeta Menü ételkiszállító partnercég segítségével, egyadagos kiszerelésben szállítja ki családi bölcsődénkbe.

Családi bölcsődénkben lehetőség van arra, hogy a speciális étkezést igénylő (táplálékallergiás vagy táplálékérzékenységben szenvedő) gyermekek is megfelelő étkezést kaphassanak.

A Junior Zrt. több éve készít TEJ-, TOJÁS- és GLUTÉNMENTES ételeket.
A diétás ételeket dietetikus segítségével, a jelenleg hatályos rendeletek és ajánlások alapján állítják össze, valamint a további résztvevő dolgozók (szakácsok, konyhások) a teljes folyamatra vonatkozó oktatásban részesülnek és megfelelő bizonyítványokkal rendelkeznek.
A speciális alapanyagokat az általános termékektől elkülönítetten tárolják, ahogy az ételkészítés, csomagolás és a tárolás is máshol történik, mint a normál ételek esetében, a keresztszennyezések elkerülése érdekében.

Pontosan tisztában vagyunk a táplálékérzékenységekben fogyasztható élelmiszerekkel, mi saját bőrünkön is érezzük ennek fontosságát, Judit néni is kizárólag gluténmentes élelmiszereket fogyaszthat.smiley

A diétás étrend eltérő és az étkezés ára eltér a normál napi étkezési díjtól.

Diétás étkezés megrendelésére kizárólag szakorvosi igazolással van lehetőség!

Menüdoboz
Naptár